Bemutatkoztak új termékeink az Építészkongresszus 2016 rendezvényen

  • -

Bemutatkoztak új termékeink az Építészkongresszus 2016 rendezvényen

2016. március 16 –án a Pesti Vigadó Dísztermében teltházas részvétel mellett tartották meg a 13. Nemzetközi Építészkonferenciát, ahol sikeresen mutatkoztak be a TONALITY finomkerámia homlokzatburkoló termékek 2016. évi újdonságai. A „klasszikusnak” mondott szerelt, átszellőztetett vastag (26 mm) kerámia homlokzatburkolati megoldások két nagy hiányosságaként a mára már „unalmas” felületi megjelenést és a kis elemméret választékot szokták megemlíteni. A 2016. évi új termékpaletta már ezeket a „hiányosságokat” is orvosolja, mivel a korábban elérhető standard felületek mellett további négy új különleges felületi megjelenést és a piacon egyedüli megoldásként akár 600 x 2000 mm elemméretet biztosít a tervező kollégáknak. Az újdonságoknak köszönhetően a termékeink jobban megfelelnek a modern kor elvárásainak.

Hirkep-160316

A TONALITY kerámia homlokzatburkolók – a KERALIS® gyártási technológia során – a termék teljes élettartamára érvényes graffiti elleni védőréteget kapnak, aminek köszönhetően további utólagos felületi védelemre nincs szükség, illetve ennek köszönhetően az utólagosan felhordott védőrétegek során megfigyelhető szín-/ árnyalatbeli eltérés jelenséggel sem kell foglalkozni a teljes homlokzaton.

A szakmai beszélgetések visszajelzései alapján kiderült, hogy a TONALITY homlokzatok a graffiti elleni védelmükkel, a nem látszó (rejtett) rögzítési rendszerükkel, a komplett, részletekig kidolgozott és szerelőbarát gyári rögzítő megoldásaikkal igen komoly versenytársai lehetnek – akár árban is – a ma oly népszerű HPL, szálcement, fémlemez…stb.  szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolatai megoldásoknak.

Örömünkre szolgált, hogy számos érdeklődő saját kezűleg készített graffitivel próbálta ki és tapasztalhatta meg azt, hogy milyen hosszú távú előnyt jelent a teljes élettartamra vonatkozó graffiti elleni védelmi megoldásunk egy szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolatnál.

Köszönjük az érdeklődők pozitív visszajelzéseit és kérésüknek megfelelően hamarosan további hasznos tervezői anyagok kerülnek fel a weboldalunkra.

További kérés, kérdés esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot velünk!