Kiadványok

TONALITY-kerámia_homlokzat-termékismertető2018HUSZ (pdf):

Részletesebb termékbemutató kiadvány a szerelt, átszellőztetett TONALITY Natural Facades (korábbi nevén CREATON TONALITY) finomkerámia homlokzatburkoló és árnyékolástechnikai termékpalettáról. A 2016. évi újdonságokat is tartalmazza már.

 

TONALITY-kerámia_homlokzat-színek2018SZ (pdf):

A TONALITY Natural Facades (korábbi nevén CREATON TONALITY)finomkerámia homlokzatburkoló lapok és árnyékolástechnikai termékek elérhető színeit bemutató kiadvány. A TONALITY kerámia homlokzatburkolatok antigraffiti védelemmel rendelkeznek, amelynek köszönhetően ellenállóbbak az általános szenneyeződésekkel szemben is, utólagos karbantartásuk egyszerűbb.

 

OSMOSE higedburkolatok katalógus

OSMOSE-hidegburkolatok-Kollektion-Katalog2018SZ (pdf):

Az OSMOSE Baukeramik hidegburkolatok általános termékismertető katalógusa. Az idei évtől  -a fejlesztéseknek köszönhetően- számos újdonság található az új padló- és hidegburkoló kiadványban.  Legyen szó akár új termékcsaládról, mint a TEMPUS vagy az ARBOR hidegburkolatok vagy a korábban népszerű burkolók új 2cm vastag teraszburkolatnak is használható újdonságairól az OSMOSE BAUKERAMIK termékkínálatából mindenki megtalálja a számára kedvező kültérben és beltérben is egyaránt használható minőségi padló- és falburkoló terméket.

Az OSMOSE TEMPUS család ideális választás azoknak akik a „VINTAGE megjelenést és életérzést” szeretnék erősíteni a lakásukban.

 

GIP-VECO-TONALITY szerelt homlokzatok alátétszerkezeteTONALITY-szerelt_homlokzat-alátétszerkezet2017SZEN (pdf):

A TONALITY (korábbi nevén CREATON TONALITY) szerelt homlokzatburkolati termékek komplett rendszermegoldást kínálnak. A TONALITY GmbH. (korábban a CREATON AG.) az általa forgalmazott termékeket a GIP GmbH. VECO rögzítő rendszereivel minősítette szinte a világ minden pontján, így hazánkban is. A szerelt homlokzatok általános rögzítési rendszereit ismerteti ez a kiadvány.

 

Tonality-EPDTonality_EPD-2014-IBA1-DE (pdf):

CREATON TONALITY szerelt, átszellőztetett finomkerámia termékek Környezetvédelmi (EPD) terméknyilatkozata.