Tervezői segédletek, csomópontok

TONALITY  SZERELT HOMLOKZATBURKOLÓ ÉS ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI TERMÉKEK TERVEZŐI SEGÉDLETEI

A CAD (dwg, dxf) csomóponti rajzokért kérjük keressék munkatársainkat!

TONALITY (korábban CREATON TONALITY) FINOMKERÁMIA TERMÉKEK ALKALMAZÁSTECHNIKAI KIADVÁNY: Részletes tervezői és kivitelezői segédlet, ami tartalmazza a legfontosabb méretezési és szerelési irányelveket, a termékek tárolásával, kezelésével kapcsolatos összes fontos információt, a jellemző csomóponti kialakításokat és a 3D ábrákat. 
Tonality-kerámia_homlokzat-alkalmazastechnika2018SZ (pdf)

 

CREATON TONALITY 26 mm BAS TERVEZŐI CSOMÓPONTOK:
Részletesen ismerteti a TONALITY finomkerámia homlokzatburkoló lapok 26 mm vastag változatának BAS rögzítő rendszerét. A csomóponti rajzok és 3D ábrák segítségével bemutatja a rögzítő rendszer kínálta lehetőségeket.

TONALITY-Tervezoi_BAS26_2018_SZEN  (pdf).

 

CREATON TONALITY 26 mm  ADS TERVEZŐI CSOMÓPONTOK:
Részletesen ismerteti a TONALITY finomkerámia homlokzatburkoló lapok 26 mm vastag változatának adaptív rögzítő rendszerét, amely lehetővé teszi íves homlokzatok kialakítását. A csomóponti rajzok és 3D ábrák segítségével bemutatja a rögzítő rendszer kínálta lehetőségeket.

TONALITY-Tervezoi_ADS_2018_SZEN (pdf).

 

CREATON TONALITY ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI TERMÉKEK TERVEZŐI CSOMÓPONTJAI:
Részletesen imerteti a TONALITY finomkerámia árnyékolástechnikai termékeinek (LAMELLA, BAGUETTE, SQUARE) változatainak rögzítő rendszerét. A csomóponti rajzok és 3D ábrák segítségével bemutatja a rögzítő rendszer kínálta lehetőségeket. Tervezoi_LAM-BAG-SQR_201406SZ-EN (pdf).

 

TONALITY_Siding_webCREATON TONALITY 26 mm  ADS-SIDING TERVEZŐI CSOMÓPONTOK:
Részletesen ismerteti a TONALITY finomkerámia homlokzatburkoló lapok 26 mm vastag változatának sávos, átlapolással történő fedési módjához szükséges adaptív rögzítő rendszerét. A csomóponti rajzok és 3D ábrák segítségével bemutatja a rögzítő rendszer kínálta lehetőségeket. 

TONALITY-Tervezoi_ADS-Siding_2018_SZEN (pdf).

 

TONALITY_T-Line_web

CREATON TONALITY 26 mm  ADS-T-LINE TERVEZŐI CSOMÓPONTOK:
Részletesen ismerteti a TONALITY finomkerámia homlokzatburkoló lapok 26 mm vastag változatának eltolt függőleges fugahézagokkal történő fedési módjához szükséges adaptív rögzítő rendszerét. A csomóponti rajzok és 3D ábrák segítségével bemutatja a rögzítő rendszer kínálta lehetőségeket.

TONALITY-Tervezoi_ADS_T-Line_2018_SZEN (pdf).