Creaton TONALITY

szerelt homlokzat alumínium tartószerkezete

TONALITY SZERELT HOMLOKZAT – FINOMKERÁMIA TERMÉKEK

A CREATON TONALITY átszellőztetett kerámia szerelt homlokzati termékek kiváló minősége a Westerwälder–i agyagbányából származó minőségi, első osztályú alapanyagnak és a speciális gyártási folyamatnak az eredménye. A KERALIS® innovatív technológia révén a termékek további előnyös tulajdonságokat kapnak, úgy mint: időállóság, magas szilárdság, környezeti hatásokkal szembeni fokozott ellenálló képesség. A gazdag elemméret választék és felületi megjelenés mellett a termék teljes élettartamára érvényes antigraffiti felületi kezelés, a nem látszó (rejtett) rögzítési mód, az alacsony vízfelvevő képesség és alacsony önsúly kiemeli a szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolóinkat a hagyományos kerámiaburkolatok közül.

Az árnyékolástechnikai termékekkel kombinálva kiváló lehetőséget biztosítanak a szerelt, átszellőztetett homlokzatokban rejlő építészeti és dizájn elképzelések megvalósításához.

ÁTSZELLŐZTETETT KERÁMIA HOMLOKZATBURKOLÓ LAPOK

 MAgie-2A CREATON TONALITY szerelt, átszellőztetett kerámia homlokzatburkolók hátoldali beakasztós rögzítő rendszerüknek köszönhetően egyszerűen, gyorsan szerelhetőek. Kiválóan alkalmazhatóak mind régi épületek felújításánál, mind pedig új építésű létesítmények külső burkolataként. Mivel az elemeket nem a más kerámia burkolatokra általánosan jellemző „látható” rögzítő kampókkal szerelik, ezért az utólagosan megsérült elemek bárhol könnyen cserélhetőek és nincs szükség a teljes felület visszabontására, de természetesen biztosítható a homlokzat visszabontás elleni védelme is. A termékek további előnyös tulajdonságai, hogy a hagyományos kerámia burkolatokhoz képest akár 10 kg/m2 értékkel alacsonyabb önsúllyal rendelkeznek. A nemzetközi tanúsítványokon túl hazai ÉME engedéllyel és átszellőztetett homlokzati tűzterjedési vizsgálattal is rendelkeznek, így épülettípustól függetlenül korlátozás nélkül alkalmazhatóak.

 

FINOMKERÁMIA ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 Lamella-3A TONALITY árnyékolók a nap és belátás elleni védelmen túl, olyan időálló műszaki megoldást biztosítanak, amely a legszigorúbb tűzvédelm előírásoknak is megfelel. A termékek A1-s1,d0 minősítéssel rendelkeznek és a gyári rögzítő rendszerüknek köszönhetően könnyen az adott projekthez igazíthatóak. Az épület jellegétől függetlenül a számos elérhető elemméret, a sokféle megjelenési forma és a gyári színek kinálta lehetőségek szabad kezet adnak a kreativitásnak, így is elősegítve az elegáns homlokzatképzést.

 
 

TERMÉKCSOPORTOK:

  • LAMELLA 1 – Standard 260 x 60 x 1200mm elemméret (Maximális elemméret 1600 mm lehet).
  • LAMELLA 2 – Standard 150 x 50 x 1200mm elemméret (Maximális elemméret 1600 mm lehet).
  • BAQUETTE – Standard 150 x 65 x 1200mm elemméret (Maximális elemméret 1600 mm lehet).
  • SQUARE – Standard 40×40 vagy 50×50 vagy 70×70 x 1200mm elemméret (Maximális elemméret 1600 mm lehet).

 

További információért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!