Padló- és fali kerámia burkolat

OSMOSE hidegburkolat

PADLÓ- ÉS FALI KERÁMIA BURKOLATOK

A bennünket körülvevő terek, színek, anyagok jelentős befolyásolják a hangulatunkat, így komoly kihatással vannak a mindennapjainkra. Termékeink letisztult formavilága, a minőségi alapanyag, az elegánsan finomra csiszolt felületek vagy éppen a rusztikusabb felületi megjelenések révén segítenek ügyfeleinknek megtalálni a hozzájuk legjobban illő burkoló lapokat. Ha az építészeti elképzelés, a dizájn, a megfelelő anyag és a megrendelő ízlésvilága találkozik egymással, akkor létrejön a HARMÓNIA.

Osmo-3

A MONACO termékcsalád burkolóinak finom felülete, az élek dizájnos kialakítása, az akár 3 mm vastagságura csökkenthető fúgák garantálják az eleganciát a közösségi terekben is. Padló- és falburkolatként is szabadon alkalmazhatóak. A kerámia lapok közös jellemzője, hogy nagy ellenálló képességgel rendelkeznek, kemények, nem igényelnek felületkezelést, könnyen tisztíthatóak, éghetetlenek, tűzállóak és nem deformálódnak.

Osmo-6A SIGNUM termékcsalád teraszburkoló lapjainak egymástól minimálisan eltérő egyedi felülete miatt fokozottan tapasztalható a járólapok természetes kőre jellemző motívuma, ezzel is kiemelve az anyag természetességét. A gyári színek segítségével szinte minden elképzelés megvalósítható. A kültéri burkoló lapok 800 x 400 mm -es  mérete garantálja a gyors és egyszerű burkolást.

További padló- és fali burkoló termékcsaládjainkkal kapcsolatban kérjük vegyék fel a kapcsolatot velünk!