Új terméknév 2018. évben: TONALITY Natural Facades

  • -

Új terméknév 2018. évben: TONALITY Natural Facades

A 2018. évben TONALITY Natural Facades névre változott a hazai piacon korábban Creaton TONALITY terméknéven ismert kiváló minőségű finomkerámia homlokzatburkoló és árnyékolálstechnikai termékek neve. Az új névváltás oka a 2017. évben történt szervezeti változás. A CREATON AG. 2017 decemberében átalakította az értékesítési rendszerét és a korábbi nevén CREATON TONALITY üzletág a Werothi gyártóegységével együtt átkerült a TONALITY GmbH. tulajdonába.TONALITY Natural Facades az új brandnév

 
A termékek régióban történő értékesítése a korábbi 2015. évi CREATON AG. döntés alapján továbbra is kizárólagosan a SZITA TRADING Kft. hatáskörébe tartozik. Természetesen a TONALITY GmbH. változatlanul tulajdonosa a CREATON AG. által megszerzett és a termékeire vonatkozó engedélyeknek, műszaki vizsgálati jegyzőkönyveknek, dokumentációknak, így a termékek forgalmazásának folyamatossága is biztosított. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a  TONALITY termékekkel kapcsolatban csak a TONALITY GmbH. és a SZITA TRADING Kft. jogosult nyilatkozattételre.

A korábbi CREATON TONALITY terméknévvel futó kiadványok folyamatosan frissülnek és a weboldalra hamarosan felkerülnek az új kiadványok.

További kérdés esetén keressenek meg bennünket!